Richardt Thomsen ApS bliver til Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S

Man starter som lille…

- og så bliver man stor. Richardt Thomsen valgte allerede i en ung alder at starte sit eget firma op hjemme i baghaven. Det var i 2009, og siden er det gået stærkt.

Fra starten sigtede Richardt hovedsageligt på landbrugs- og halbyggerier, men som årene er gået, skiftede efterspørgslen retning, og kompetencerne blev udvidet. I dag lyder dagsordenen på mangeartede specialbyggerier som f.eks. det nye Skodahus i Hjørring, HG Electric i Frederikshavn, Kaperstalden i Dyrehaven og mange flere. Inde på hjemmesiden www.r-thomsen.dk er der mulighed for at høre, hvordan bygherrer fra de forskellige byggerier har nydt samarbejdet med Richardt Thomsen ApS.

Nyt og logisk

Nu bliver firmanavnet så også større. -Vi hedder pr. d. 1/7 -2016 Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S. Det fremstår mere klart og fortæller netop, at vi påtager os alt inden for topfunktionelt og spændende byggeri til erhvervslivet; kontor, industri og arkitekttegnet byggeri, pointerer Richardt Thomsen. –En ekstra grund til navneskiftet ligger også i, at vi således kan distancere os tydeligt fra en navnebror i Århus inden for samme branche, så vi undgår misforståelser og imageforvirring.

Plads til større tanker

Virksomheden er inde i en sund og god udvikling, og når man slår ud med armene, er det rart med godt med albuerum. I øjeblikket befinder virksomheden sig blandt gode naboer i udviklingsparken i Brønderslev Håndværkervej 1. -Men her kan man altså kun finde os for en kort periode, for vi har købt en god byggegrund på håndværkervej 19 i Brønderslev, oplyser Richardt Thomsen. -Vi er vores fornøjede med for en gangs skyld at bygge til os selv! Og vi tager selvfølgelig vores åbne kultur og deres 3 vigtige hovedværdier med i flyttekasserne: Grundig, proaktiv og handling, fastslår Richardt Thomsen. –Vi går nemlig meget op i, at der altid skal være plads til forskelligheder her i firmaet.

Vi glæder os!

På Facebook og LinkedIn vil der løbende blive lagt opdateringer ind, med hvad der sker i Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S. Byggeriet skal stå klart i maj 2017 – et specialbygget hus, som vil afspejle firmaet og vil blive brugt som udstillingsbygning. Der vil blive mulighed for at kigge ind og se byggeriets ideer og indhold, når det står færdigt.

Richardt Thomsen A/S med vokseværk.

Richardt Thomsen A/S ligger i dag placeret på Håndværkervej 1 i Brønderslev, i den nye udviklingspark. Tiden i udviklingsparken, har været god, men da virksomheden er vokset med tiden, har det været nødvenligt at tage en beslutning om at skulle udvide. I den forbindelse har Richardt Thomsen, ejer af firmaet, købt en grund ikke langt fra, hvor firmaet ligger i dag. 
Det første spadestik blev taget mandag d. 2 maj og siden da har vi været i fuld gang med at grave ud til sokkel. Bygningens indretning er stadig på tegnebrættet, men der er også god tid endnu, da byggeriet ikke forventes færdig før maj 2017. 
Vi glæder os til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen i de nye omgivelser. 

Er du interesseret i at følge udviklingen i det nye byggeri, kan du følge os på Facebook eller LinkedIn.

Richardt Thomsen ApS skifter navn til Erhvervsbygger Richardt Thomsen A/S.

Det er nu vedtaget vi skifter navn til Erhvervsbygger Richardt Thomsen A/S. Det sker i forbindelse med at vi vokser og udvider. Erhvervsbygger er taget ud fra konteksten at vi beskæftiger os med Erhvervsbyggeri og ikke private byggeprojekter. Vores hovedområder inden for erhvervsbyggeri er: Industri, kontor og arkitektbyggeri. 

 
 

Richardt Thomsen bygger fremtiden.

Richardt Thomsen er en af de yngre entreprenører i Nordjylland, men det stopper ham ikke fra at give de etablerede spillere modstand i den udfordrende byggebranche.

I Brønderslev Erhvervspark ligger en mindre virksomhed, som på få år har vokset sig fra 0 til 20 medarbejdere, og står det til direktøren er dette kun begyndelsen: “Der er ved at være gang i hjulene igen, og det er noget vi kan mærke i byggebranchen.” udtaler Richardt Thomsen, manden bag virksomheden af samme navn. “I starten var det selvfølgelig anderledes, men efterhånden har vi fået opbygget nogle gode referencer og kompetencer, som er vigtige for at tiltrække nye projekter”. “Jeg startede midt i finanskrisen, hvor det var krævende at finde nye projekter. Det er meget nemmere nu, hvor vi har opbygget en række gode referencer og interne kompetencer i virksomheden” afslører Richardt.

Spørger man ind til opstarten af virksomheden, kan man tydeligt hører visionerne bag: “Jeg startede op som selvstændig fordi jeg gerne vil være med til, at bygge og udvikle fremtidens industri i Danmark. Hvis dansk erhvervsliv skal være konkurrencedygtigt, er vi nødt til at drive og bygge vores virksomheder, på en ny og smartere måde.”

Medarbejderne er i fokus

For Richardt har det ikke kun været byggefaget, der har været i fokus, det har også været organisationen. “Jeg vil gerne skabe en god arbejdsplads for mine medarbejdere” siger Richardt Thomsen, men hvordan gør han? “Jeg er stor tilhænger af Jens Moberg, som er fortaler for at vende organisations-pyramiden på hovedet. Så det er medarbejdere på byggepladserne, som ligger øverst i hierarkiet. Alle medarbejdere har ansvar og kan tage beslutninger, uden at skulle døje med et stort bureaukrati i kulissen. Som direktør er jeg ansvarlig for, at hjælpe og støtte dem, så de kan præstere deres bedste for vores kunder.”

Når man snakker med Richardt Thomsen om virksomheden, forstår man hurtigt hans forhold til medarbejderne. “Hvis du har 100 medarbejdere, så har du 100 kloge hoveder som har en masse viden. Viden som er utroligt meget værd for vore kunder og virksomhedens fremtid. Derfor gør jeg meget ud af, at være tæt på mine folk på byggepladserne og så er min dør jo altid åben, hvis de har nogle udfordringer som vi skal håndtere.” fortæller Richardt. “Jeg vil gerne skabe en arbejdsplads, hvor man har mulighed for at udvikle sig og have et godt netværk, både fagligt og socialt. Det tror jeg kommer vores kunder til gode i sidste ende.”

Fælles forståelse i byggeprojekter

Snakkes der om byggeprocessen står det klart, at forberedelse er nøglen til succes. “Jeg bruger meget tid på at sikre, at det projekt vi bygger passer til kundens forretning. Sammen med kunden og mine medarbejdere her på kontoret, gennemgår vi hvert projekt helt ned i detaljen. Det er meget vigtigt for mig, at der er styr på processen og at der ligger en helt igennem fælles vision for, hvad det er vi i sidste ende skal stå med. Når vi har finesserne på plads, og har lagt et godt fundament for samarbejdet, så trykker vi på knappen og går igang.”

I forhold til fremtiden begynder der at tegne sig et klart billede for den stadig lille og mobile entreprenør. “Vi har mange projekter indenfor industri, kontor- og arkitekttegnede byggerier, hvor vi har haft nogle spændende projekter i 2014 og 2015. Samtidig er verden blevet mindre og det er Danmark også, og derfor har vi fortsat bevæget os længere væk fra vores oprindelige marked i Nordjylland og ud i resten af Danmark. Der er det heldigt at vi bor i et dejligt bette land.” siger Richardt Thomsen med et glimt i øjet.

Richardt Thomsen kan kontaktes direkte på 3049 9091 eller rt@r-thomsen.dk.