Kvalitet er fremtiden.

Vi forventer, at vores byggerier bliver anvendt i mange årtier, derfor er kvalitet vigtigt for os. Kvalitet handler om at gøre det ordentligt - også når ingen andre kigger.


 
 

Gennemtænkt byggeri lægger fundamentet for fremtiden.

Kvalitet har flere aspekter, heriblandt er materialer, udførelse og sikkerhed er alle essentielle for at opnå et byggeri af høj kvalitet. Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S er et team med indgående viden om byggeri, som hjælper vore kunder med tilrettelæggelse og udførsel af de rigtige løsninger.

Vi operere på nyeste viden fra erhvervslivet såvel som videnskaben. Dette sikrer vore kunder mere interessant, nyskabende og kvalificeret rådgivning, som er en afgørende faktor for, at vi leverer bedre og mere gennemtænkte løsninger  til gode for vore kunder.

 

 
Gennemtænkt byggeri
 
 
 
Proaktivitet
 
 

Engagement for det vi laver, er naturligt for os.

Hos Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S har vi kun engagerede medarbejdere. Dette er nødvendigt for at sikre det niveau af kvalitet, som vi forventer at levere.

Vi har stort fokus på at tiltrække proaktive medarbejdere, som ønsker at tage ansvar for deres opgaver. I kombination med solide kompetencer har vi derfor medarbejdere, som har et engagement ud over det sædvanlige. Medarbejdere, som er drevet af at udføre et stykke arbejde af højeste kvalitet.

 
 
 
 

Erfaringer fra fortiden, ført ind i fremtid.

Byggebranchen er ikke ny, men den har oplevet adskillige forandringer igennem tiden. I dagens Danmark oplever branchen i høj grad forandringer med pres fra udenlandsk arbejdskraft, IT og finansielle udfordringer. Alt sammen noget som har indflydelse på kvaliteten af vores projekter.

I denne henseende er Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S meget fokuserede på at bevare en proaktiv og forandringsparat indstilling. Vi vil være ledende på anvendelsen af ny teknologi, men ønsker samtidig at holde fast i anderkendte, markedsprøvede traditioner.

 
Byggebranchen