Entreprenør Richardt Thomsen ApS

Med os står du stærkere.

Med mange års erfaring i byggebranchen, og en brændende passion for håndværket, står du stærkere når du vælger Richardt Thomsen ApS som din næste bygningsentreprenør.

 
 

Vi bruger fagfolk fra egne rækker.

Vores håndværkere og bygningskonstruktører, er in-house kompetencer. Vi arbejder konstant på at opkvalificere og udvikle de kompetente og samarbejdsvillige medarbejdere, der er en del af Richardt Thomsen ApS. Vi prioriterer ansvar, kompetence og proaktivitet højt, og som kunde hos os, vil du opleve medarbejdere, der kan tage ansvar og foretage beslutninger her-og-nu.

Find mere information om vores medarbejdere her.

 

 
 

De bedste leverandører i branchen.

Vi har stærke professionelle og personlige forhold til vores leverandører. Fordi vi har aftalerne i orden, kan vore kunder være forvisset om, at byggeriet bliver leveret til aftalt tid, og til aftalt pris. Fleksibilitet vægter vi højt, når vi udvælger leverandører til de projekter vi arbejder med. Der skal være plads til at tage hånd om de uforudsete udfordringer, der en naturlig del af erhvervet. Samtidig er leveringssikkerhed og kvalitetssikring faste og essentielle kriterier i udvælgelsen af vore samarbejdspartnere.

 
 
 
 

 
 

Sammen bygger vi smartere.

Med Richardt Thomsen ApS som entreprenør, kan du forvente kreativitet omkring udformingen af dit næste byggeri. Vi uddanner hele tiden os selv, så vi kan tænke, planlægge og udføre, smartere og bedre byggerier.

At være åben og kreativ omkring de byggerier vi opfører, betyder også at en tæt personlig kontakt er vigtig. God kommunikation og fleksibilitet vægtes højt hos os, og vi lægger altid vægt på at skabe vedvarende relationer til kunder såvel som samarbejdspartnere. Sammen bygger vi en bedre fremtid.

 
Bygningskonstruktør Rune Dollerup